logo

Meny

Vilkår for bruk

Informasjon om bruk av nettstedet

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra alle steder som omfattes av ofvas.no (heretter kalt "nettstedet") aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.

Nettstedet er underlagt og forholder seg til norsk lovgiving, herunder lovgivning om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV AS) og brukere av sidene, reguleres av norsk rett.

Innholdet og tjenester på nettstedet, samt våre vilkår som beskrevet her, blir løpende oppdatert og kan når som helst endres av OFV AS. Det tas forbehold om at sidene kan inneholde mangelfull eller unøyaktig informasjon, og at dette ikke kan utløse krav.

Innhold og opphavsrett
Opplysningsrådet for Veitrafikken AS innehar alle immaterielle rettigheter til innholdet på nettstedet. Uautorisert bruk av nettstedet eller av innholdet på nettstedet, er ikke tillatt. Innhold som er publisert med bakgrunn i avtale med annen produsent vil også være beskyttet av produsentens opphavsrett.

Det er ikke tillatt for kommersielle aktører eller for kommersiell bruk å gjengi innhold fra nettstedet uten at Opplysningsrådet for Veitrafikken AS oppgis som kilde.

Lenker fra ofvas.no til eksterne nettsteder kan forekomme. Opplysningsrådet for Veitrafikken AS tar ikke ansvar for innholdet eller vilkår for bruk på de eksterne nettstedene eller sikkerheten på nettsteder vi lenker til.

Prisforbehold
Priser på dette nettstedet er veiledende. Ved kjøp av våre produkter vil det utstedes et bindende tilbud overfor deg som kunde. Produkter og tjenester som presenteres på nettstedet kan være tilgjengelig i en begrenset tidsperiode.

Sikkerhet og personvern på nettstedet
Nettstedet bruker informasjonskaplser (cookies) som plasseres på din datamasking når du laster ned en nettside. Nettstedet bruker følgende cookies: CorePublishSesssion og ctdevicecachekey.

Behandling av personopplysninger finner du her!

Spørsmål og kommentarer
Du kan ta kontakt med oss på  telefonnummer 24 11 12 30 dersom du har spørsmål eller kommentarer.

 

Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV AS)
Jernbanetorget 4A
0154 Oslo
Norway
 

Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no