logo

Meny

Du er her:

OFV Kjøretøydata

Nå kan vi i OFV by på en virkelig godbit for de som har bil som yrke. OFV Kjøretøydata er et visningsverktøy som gir tilgang til alle data som ligger i vår bildatabase med personbiler, varebiler og motorsykler tilbudt i Norge. Her kan du hente ut oppdaterte prislister, se på enkeltkjøretøy, sammenligne modeller og gjøre interessante filtersøk. Du kan hente ut PDF- og Exceleksporter av dine sammenligninger og søkeresultat i filtersøk. Alt på et nettsted og med en enkel innlogging. OFV Kjøretøydata inneholder ikke oversikt over antall registrerte kjøretøy.

OFV Kjøretøydata (www.kjoretoydata.no) er en visningsportal for OFV Bildata, Norges mest innholdsrike bil og MC-database.

OFV Kjøretøydata har tre kjøretøygrupper, Personbiler, Varebiler og Motorsykler. For alle kjøretøygruppene er det tre tilgangsnivåer.

OFV Kjøretøydata Basis har et enkelt søk og viser prislister, og du får dessuten mulighet til å velge enkeltvisning av kjøretøy. Prislisten har samme innhold som de trykte OFV Nybilpriser. Velger du enkeltvisning av et kjøretøy får du se alle data samt bilder av kjøretøyet.

OFV Kjøretøydata Proff er tilgjengelig i to nivåer; Proff og Proff Super. All funksjonalitet er lik for de to nivåene, forskjellen er at høyeste nivå; OFV Kjøretøydata Proff Super gir mulighet for å hente ut Excel-eksporter av sammenligninger og søkeresultat i filtersøk.

I OFV Kjøretøydata Proff kan du be om varslinger. Ønsker du å følge med på om det skjer endringer eller kommer nye varianter, kan du huke av bjellen som står til venstre foran Merke, modeller og modellvarianter og du har bestilt et e-postvarsel når det skjer noe med dette merkets modeller, denne modellen eller denne spesifikke modellvarianten.

I tillegg til funksjonene i OFV Kjøretøydata Basis har du i Proff-versjonene også mulighet til å lage dine egne kjøretøysammenligninger. For de data i sammenligningen det er relevant for er det oppgitt differanser i prosent. Den innbyrdes rekkefølgen mellom kjøretøyene i sammenligningen kan du enkelt endre. Av praktiske grunner er antall kjøretøy i en sammenligning begrenset til fem kjøretøy.

OFV Kjøretøydata Proff har også et avansert filtersøk hvor du kan søke på alle posisjoner i OFV Bildatabasen. Filtrene kan brukes som begrensende filtre, eller bare for å vise de data du er interessant å se for de kjøretøyene som gir treff i filtersøket.

For de profesjonelle brukerne har vi også laget en mulighet til å lage et Dummykjøretøy. Her er det mulig å legge inn data etter eget ønske og for eksempel sammenligne en modell som ennå ikke er på markedet mot eksisterende modeller og aktuelle konkurrenter.

På siden "Mine kjøretøy og data" har du oversikt over alle dine Sammenligninger, Filtersøk, Dummykjøretøy og Varslinger. Alle eksporter (PDF og Excel) og varslinger sendes til brukerens e-postadresse, OFV Kjøretøydata er derfor lagt opp med en konto per bruker.

OFV Kjøretøydata oppdateres hvert døgn. Alle norske importører har tilgang til OFV Bildata og kan gjøre oppdateringer. Endringer som blir oppdatert i OFV Bildata er tilgjengelig i OFV Kjøretøydata dagen etter.

Vil du vite mer om OFV Kjøretøydata kontakt:
Jan Petter Røssevold, markedssjef, tlf.: 908 36 332, e-post: jpr@ofv.no
Kjell Magne Aalbergsjø, seniorrådgiver, tlf.: 901 88 755, e-post: kmaa@ofv.no

 


OFV Kjøretøydata har en dynamisk søkefunksjon og gir trefforslag på merke-, modell- og variantnivå.


Enkeltvisning viser bilde og alle data for en bestemt kjøretøyvariant. Avgiftsberegning vises også.


OFV Kjøretøydata har bildevisning.


Du kan sammenligne opp til fem kjøretøy. Den innbyrdes rekkefølgen kan lett justeres ved å dra bildet på modellen som skal flyttes til ønsket posisjon i sammenligningen.


OFV Kjøretøydata har et omfattende filtersøk. Nesten alle data i basen er søkbare.


Søkeresultatet kan vises på skjermen eller sendes til din egen e-postadresse som PDF- eller Exceldokument.


På siden "Mine kjøretøy og data" har du oversikt over dine lagrede sammenligninger, filtersøk og dine varslinger.

Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV AS)
Jernbanetorget 4A
0154 Oslo
Norway
 

Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no