logo

Meny

Du er her:

OFV Dekkdata

OFV Dekkdata inneholder oversikt over originale dekkdimensjoner for personbiler, varebiler og lette og tunge motorsykler og er tilgjengelig som internettløsning, PDF og dataeksport.

OFV Dekkdata har oversikt over original dekkdimensjon for alle personbiler, varebiler og MC fra OFV Bildata og OFV MC-data. Her finner du også nøkkeldata som karosserivarianter, egenvekt, totalvekt, drivhjul, akselerasjonsegenskaper, effekt, toppfart og pris. OFV Dekkdata oppdateres månedlig, og kan distribueres månedlig eller kvartalsvis som PDF eller dataeksport.

OFV Dekkdata for personbiler og varebiler leveres også som en internettløsning med pålogging under www.kjoretoydata.no. Her kan en kan gjøre oppslag på biler tilbake til 1994. Det kan gjøres oppslag på modellår, merke, modell og variant eller på registreringsnummer.


Internettversjonen av OFV Dekkdata viser originale dekkdimensjoner for personbiler og varebiler med mulighet for visning av bilde for sikrere identifisering av modellgenerasjon. Det kan søkes på årstall, merke, modell, variant og på registreringsnummer.

 

 

Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV AS)
Jernbanetorget 4A
0154 Oslo
Norway
 

Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no