logo

Meny

Du er her:

Ny autogenerert Miljøplakat

Samtidig med lanseringen av ny Miljøplakat lanserer OFV en modul for automatisk utfylling av alle data i Miljøplakaten i OFV Kjøretøydata.

Forhandlere eller steder som utstiller nye personbiler for salg eller leasing plikter å opplyse forbrukerne om forbruk og utslipp for de utstilte bilene. Statens Vegvesen, i samarbeid med BIL, NBF og NAF, har nå lansert en ny versjon av Miljø- og Energimerkingsplakaten. Samtidig som Miljøplakaten ble lansert, lanserte OFV en modul i OFV Kjøretøydata for automatisk generering av plakaten.

Det påkreves at Miljøplakaten skal gi informasjon om drivstofforbruk, avgifter for CO2, Co2-utslipp, samt de nye opplysningene om bilens NOx-utslipp, avgift for NOx og energiforbruket, og dette blir gjort automatisk i OFV Kjøretøydata ved å klikke inn på ønsket merke og modell. Dette er derfor en mer tidsbesparende og enklere prosess for utsalgsstedene.

Miljøplakaten hentes ut fra OFV Kjøretøydata, som er en visningsportal som oppdateres daglig og viser alle tilgjengelige person- og varebiler på det norske markedet. Hvert kjøretøy er referert med omfattende tekniske data, utstyrsdata, avgiftsdata, bilder samt pris som ny. Miljøplakaten ligger som en modul i OFV Kjøretøydata og blir generert automatisk til PDF med alle data ferdig utfylt når man har valgt merke og modellvariant på kjøretøyet. På denne måten sørger man for at alle dataene er korrekte og man sparer tid på utfyllingen.

OFV er den offisielle leverandøren av bilpriser og med OFV Kjøretøydata får man tilgang til mye mer enn priser - for eksempel kan man få historiske data tilbake til 1994 på den enkelte bilmodell, man kan sammenligne opptil 5 biler og se forskjeller, det kan gjøres filtersøk for å finne konkrete modeller ut fra ønskede kriterier- og nå også Miljøplakaten.

For spørsmål, ta kontakt med:

Laila Mikalsen Forretningsutvikler Tlf.: 911 97 561 E-post: lm@ofv.no
Kari Evensen Paulsrud Markedskoordinator Tlf.: 414 57 976 E-post: kep@ofv.no

 

 

Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV AS)
Jernbanetorget 4A
0154 Oslo
Norway
 

Telefon: +47 24 11 12 30
Epost: firmapost@ofv.no